Anca si Alex [Nunta la laguna]


Si nu e vorba de laguna albastra, ci Laguna Razim. Stiati ca aceasta laguna sau liman, cum i se mai spune, este intinderea de apa dulce cu cea mai mare suprafata din Romania? Dar stati, ca nu suntem la un concurs de cunostinte generale, ci tocmai voiam sa va povestim despre nunta Ancai si a lui Alex, care, intamplator sau nu, s-a desfasurat in acest loc incredibil de frumos si pe care, intamplator sau nu, am avut bucuria de a o documenta noi. Si credem ca nu a fost intamplator pentru ca cei doi miri sunt din Tulcea, iubesc Dunarea, cu fauna ei cu tot, sunt oameni liberi si vii, exact ca locul asta si pun mare pret pe firesc si naturalete. Pe cei doi i-am intalnit cu aproximativ un an inainte de nunta lor, fiind recomandati de un prieten comun, am apucat chiar sa petrecem cateva zile, cu corturile, impreuna cu ei si gasca lor, tot in zona Dunarii. Asa ca am avut timp sa-i cunoastem si, desi nu ne creem niciodata asteptari despre ceea ce urmeaza inainte de o nunta, de data asta am stiut ca va fi o petrecere reusita, cunoscand cu cine avem de-a face. Si am avut dreptate.

🙂

Desi am fotografiat de la pranz si pana a doua zi, la rasarit, nu am resimtit oboseala deloc, am fost relaxati si ne-am simtit ca de-ai casei. Si asta pentru ca asa au fost ei, mirii si apropiatii lor, o “adunatura” de oameni calzi si autentici, care nu au vrut nimic de la noi, si-au vazut de ale lor si s-au bucurat de fiecare moment impreuna. Au pescuit, s-a mancat pizza, s-a baut bere, o laguna de bere… :)) Ceremonia a avut loc pe malul apei, cum nu se putea mai potrivit, iar restul a curs lin pana pe seara, si apoi, oricum, numai lin nu, pana la rasarit. Nu am avut parte de rasaritul perfect din punct de vedere fotografic – loc, latitudine, longitudine, roseata, etc… – insa ne aducem aminte perfect rasul si oboseala placuta din ochii mirilor, satisfacuti, la final, de ziua nuntii lor.

Anca si Alex, ne bucuram nespus ca v-am fost alaturi si speram din tot sufletul ca imaginile noastre sa arate ce petrecere faina v-ati facut!

Cu drag,
Ozana si Cristi

Leave a reply

Your email address will not be published.