Flavia si Radu [Nunta in Tulcea]

Ca avem o tara incredibil de frumoasa o stim cu totii. Ca nu prea ne mandrim cu asta, e altceva. Noi suntem foarte bucurosi cand suntem cautati de miri din alte zone ale tarii decat Bucuresti, pentru ca putem sa surprindem oameni diferiti, cu moduri variate de a-si petrece ziua nuntii lor, iar daca reusim dupa eveniment, sa mai petrecem o zi sau doua prin imprejurimi, ramanem dupa intreaga experienta imbogatiti cu amintiri pretioase. Asa a fost si de data asta, la Tulcea, senzatia cu care ramanem dupa tot acest periplu este una foarte placuta. Am intalnit oameni cu o energie incredibila si locuri tocmai bune “de petrecut timpul in ele” si abia asteptam sa revenim din nou prin aceste tinuturi magice.

Dar sa revenim la oile noastre. Adica la nunta noastra. De fapt la nunta Flaviei si a lui Radu, ca despre ei este vorba si datorita lor povestim aici prin cuvinte si imagini. Ce ne-a placut cel mai mult la cei doi, este bucuria lor pe tot parcursul zilei, atitudinea pozitiva a Flaviei, cu zambetul de rigoare mereu la purtator si sensibilitatea uimitoare a lui Radu. Uimitoare pentru noi cel putin, pentru ca din toate interactiunile avute cu el, a rezultat un om puternic si stapan pe sine. Dar am apreciat mult asta si ne-a “produs” cateva cadre foarte emotionante. Daca Flavia a petrecut prima parte a zilei rasfatata incontinuu de cele mai apropiate prietene si familie, Radu s-a “hranit” cu energia multimii de oameni care i-au fost alaturi si au roit in jurul lui.

Au urmat cateva momente foarte emotionante la biserica, pe care va lasam sa le descoperiti in imagini, priviri dragastoase si pline de semnificatie si lacrimi. Apoi o petrecere de pomina cu sute de invitati (ceea ce ne spune multe despre cat de iubiti sunt cei doi miri de catre apropiatii lor) si momente epice pe ringul de dans.

Flavia, Radu, ne bucuram ca am avut ocazia sa va cunoastem mai bine si sa petrecem o zi atat de intensa alaturi de voi si cei apropiati voua. Cu siguranta ne vom mai revedea! 😉

Cu drag,
Ozana si Cristi

Leave a reply

Your email address will not be published.